Vi modner vores oste i vores modningsrum, men hvor moden den skal være, når du nyder den, er op til dig.
Ung: 35 dage eller mere før bedst før datoen
Le Rustique Camembert kun ganske let modnet; det er en ung ost, dens konsistens er ret fast og smagen er mild og frisk.
Let moden: Mellem 35 og 20 dage inden Bedst før datoen er din
Le Rustique Camembert; den er blød og smelter i munden og den karakteristiske smag er udviklet.
Moden: 20 dage inden Bedst før datoen er din
Le Rustique Camembert helt moden; den er blød og den karakteristiske smag er mere tydelig. Konsistensen er meget cremet, blød og smeltende.
NB: Du finder Bedst før datoen trykt på siden af æsken.
Vi anbefaler, at du opbevarer din Le Rustique Camembert/Brie i original emballagen i køleskabet mellem 4 and 8°C.
For optimal nydelse af din Le Rustique Camembert/Brie bør du tage den ud af køleskabet 1 time inden servering.