Små, pikante kiks, der er ideelle som en snack når som helst.
-
Le Rustique Camembert 1/2
- Æggeblomme 1
- Olivenolie 40 ml
- Frisk timian 1 bundt
- Birke 1 spsk.
- Mel 100 g
- Salt og peber
- Skær camemberten i små stykker, og put dem i røremaskinen/blenderen sammen med æggeblommen, olivenolien og timian. Krydr let med salt og peber. Blend, indtil blandingen er jævn og glat, hæld den i en skål, og tilsæt birkes.
- Tilsæt mel, og ælt, indtil dejen har form som en bold.
- Rul dejen sammen, pak den ind i husholdningsfilm og stil den på køl i 2 timer.
- Forvarm ovnen til 180°C. Skær dejen i ca. 8 mm tykke skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ca.
- 15 min. Når du har taget dejen ud af ovnen, skal dine shortbread køle af på en rist, før de serveres.
- Tip: Du kan bruge sesamfrø i stedet for birkes, hvis du foretrækker det.