Lækre, traditionelle små butterdejstærter fra det nordlige Frankrig.
-
Le Rustique Camembert 1
- Brøddej 250 g
- Røget bacon 150 g
- Porrer (den hvide del) 2
- Cremefraiche 150 g
- Smør 20 g
- Skær den hvide del af porrerne i tynde strimler, og tilbered dem over lav varme på en pande med smør i ca. 10 min.
- Skær bacon i tern, som du koger i vand i ca. 3 min. Hæld vandet fra, og kom baconen i panden.
- Tag panden fra varmen, tilsæt cremefraiche, og rør rundt.
- Forvarm ovnen til 220°C (gasovn: 7). Del dejen i ca. 4 lige store stykker, og form hvert stykke til en cirkel på ca. 15 cm i diameter på en let meldrysset flade.
- Smør porre-, cremefraiche- og baconblandingen på hver cirkel, og bag i ca. 8 min.
- Læg tynde strimler af Le Rustique Camembert på brødene halvvejs gennem bagningen (til ca. 1 cm fra kanten).