Lækker pizzadej og autentisk smag
-
Le Rustique Camembert 1/2
- Løg 1
- Røget bacon i tern 100 g
- Pizzabund 1
- Cremefraiche 3 spsk.
- Æble 1
- Revet mozzarella 50 g
- Salt og peber
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Skræl løget, og hak det fint. Brun det i en stegepande sammen med baconternene i et par minutter.
- Rul pizzabunden ud på en bageplade med bagepapir, og prik den med en gaffel. Smør cremefraichen ud vha. en ske, og krydr let med salt og peber.
- Put løg og bacontern ovenpå. Skræl æblet, og skær det og camemberten i tynde skiver. Fordel æbleskiver og camembert ligeligt på pizzaen, og drys med revet mozzarella.
- Bag i 10-15 min, til pizzabunden er færdigbagt, og osten er gylden.