Farverige appetitvækkere, der sætter liv i dine middagsselskaber
-
Le Rustique Camembert 1
- Cremefraiche 4 spsk.
- Hakket purløg 2 spsk.
- Æble 1
- Stor, kogt rødbede (250 g) 1
- Olivenolie 2 spsk.
- Citronsaft 1 spsk.
- Valnøddekerner 10
- Salt og peber
- Fjern skorpen fra camemberten, skær den i skiver og put den i røreskålen.
- Tilsæt cremefraiche, og krydr med salt og peber. Rør rundt, indtil massen er jævn og glat. Tilsæt hakket purløg. Skræl æblet og rødbeden, skær dem i fine tern, og put dem i en skål. Tilsæt olivenolie og citronsaft, og krydr med salt og peber.
- Rør rundt. Put halvdelen af rødbedeblandingen i glassene, og dæk med halvdelen af camembert-blandingen. Læg endnu et lag rødbedeblanding ovenpå, og afslut med et lag Camembert-creme.
- Drys med grofthakkede valnøddekerner, og sæt på køl indtil servering.